Het is weer zo ver; Tijd voor het Bites & Beats Festival in de Heemskerkse kasteeltuin Assumburg

Bites & Beats Festival, editie 2019.© Archieffoto/Heleen Vink

van onze verslaggever
Heemskerk

Op 21 augustus is het weer tijd voor het Bites & Beats Festival in de Heemskerkse kasteeltuin Assumburg. Het festival begint om 12 uur.

Voor het kasteel staat een groot podium met daaromheen een foodmarkt waar voor iedere bezoeker wel iets lekkers is te vinden.

Restaurant Het Dorrup staat met de smoker waarin onder andere de befaamde sucade wordt bereid. Brasserie 38 is er met lekkere Bites, Bij Milard gerechten is er fantastisch Surinaams eten en zo zijn er ook Joey’s Vietnamese specialiteiten, Mexicaanse gerechtjes en een frietje van Rosie.

Passend bij het geheel zijn er ook heerlijke zoetigheden van Klein Geluk, ijsjes van Leek z’n IJsfabrique of een ijskunstcreatie van Pablo’s ijscobar. Drankjes zijn er natuurlijk ook in overvloed.

Elke bezoeker krijgt bij binnenkomst een luxe hardcup die bijvoorbeeld bij de Spirit of Wine kan kan worden gevuld met een heerlijke Sauvignon, Chardonnay of verkoelende rosé. Naast een bomvol muziekprogramma is er ook nog de Ibiza markt waar het goed struinen is.

Het muziekprogramma, samengesteld door Daan van Putten bevat de volgende bands: Sixty Pounds, Royal Dice, 2second Rule en Serious fun. Daarnaast komen er ook een aantal Sing&Song writers: Zoë Gerrits, Joel de Vries en Wouter Wensink en tenslotte een gastoptreden van Mats van der Zon.

De entree is €7,50 inclusief luxe hard cup. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen! Het evenement duurt van 12:00 tot 21:00

www.bitesbeats.nl.

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen