Stoeltje mee en genieten maar; gratis film in Dudokpark van Filmtheater Hilversum

Gezellig met z’n allen naar de film in het Dudokpark in 2019.© Foto PR

Els Blom
Hilversum

Na twee jaar van noodgedwongen afgelasting - wegens corona - pakt Filmtheater Hilversum op 20 augustus de draad weer op met een openluchtvoorstelling in het Dudokpark.

Filmtheater Hilversum organiseert al sinds 2002 een gratis openluchtvertoning. Dit keer kan de avond vanaf 19.30 uur worden afgetrapt met een bezoek aan de foodtruck van Burgerbarn, een half uurtje later uur begint een muzikaal voorprogramma van de Vorstin en om 21.30 uur start de ’Licorice Pizza’. De film vertelt een zomers liefdesverhaal dat zich afspeelt in de jaren 70. Neem zelf een stoeltje of kleedje mee en genieten maar.

Bohemian Rhapsody

Een week later, op 27 augustus, staat OPEN035 op het programma, het eerste culturele festival waarbij Hilversumse instellingen gratis activiteiten aanbieden. Filmtheater Hilversum is dan ook van de partij en wel met de openluchtvoorstelling ’Bohemian Rhapsody’ vanaf 21.30 uur op het Marktplein. ’Bohemian Rhapsody’ is een ode aan Queen, hun muziek en zanger Freddie Mercury. Net als bij de andere activiteiten van OPEN035 is de toegang gratis. Meer informatie: www.open035.nl.

Exclusieve voorpremières

Onder het motto ’Film by night’ presenteert Filmtheater Hilversum in de buitenlucht bovendien drie exclusieve voorpremières van titels die later dit jaar verschijnen; op 1, 2 en 3 september worden ’Entre deux mondes’, ’Boiling point’ en ’Corsage’ vertoond. Deze voorstellingen zijn op het Herenplein, voor de deur van het theater. De toegangsprijs van 12,50 euro is inclusief een welkomstdrankje. Je kan ook gebruik maken van je Cineville-pas. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.filmtheaterhilversum.nl.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen