Oproep | Met de glijbaan de sloot in of een bubbelbad op het balkon: op welke manier zoekt u naar verkoeling thuis?

Zwemmen in de Zaan.© Archieffoto Marcel Molle

Daan Keijzer
Zaandam/Purmerend

Verkoeling zoeken in het water is deze dagen haast een kwestie van bittere noodzaak, gezien de absurd warme zomer. Omdat u vast niet de enige bent die naar de zee of een andere zwemplek in de open buitenlucht zoekt, kan het zomaar dat u thuis een creatieve manier heeft gevonden om te zwemmen of badderen. Hoe ziet dat er eigenlijk uit?

De zon zorgt voor een ongekende aaneenschakeling van tropische temperaturen. Zwemliefhebbers en waterratten kunnen hun hart deze zomer dan ook volop luchten. In het zwembad of op het strand, maar misschien ook wel een stuk dichter bij huis. Badderen in een badkuip op het balkon, een zelfgemaakt waterpretpark achter in de sloot of een zwembad met zeil tussen de hooibalen? Laat het ons vooral zien!

De redactie van Dagblad Zaanstreek en Waterland zoekt naar de meest creatieve manieren van waterpret bij u thuis. U kunt uw inzending sturen naar d.keijzer@mediahuis.nl onder vermelding van uw naam, woonplaats en korte beschrijving. De leukste en meest vindingrijke zwemvondsten worden afgedrukt in de krant. Plons!

Lees ook: Waterpret in Zaanstreek-Waterland: waar kun je veilig zwemmen? Vijf tips voor badderen in de buitenlucht

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.