’Jurassic Park’ in Broek in Waterland: lokaal team van de Feestweek valt op met dinopromotie

Promotie voor team Jurassic Park.© Foto Dana Karanelan

Frederique Teillers

Posters van vermiste dino’s in de fietstunnel en een Jurassic Park-poster met ’under construction’ erop aan de weg in Broek in Waterland: het team van Kyle Groman (33) doet er alles aan om op te vallen.

Groman en zijn verloofde Dana Karanelan zitten midden in de Broeker Feestweek. „We willen graag punten scoren door op te vallen in het dorp en online”, zegt Groman. Dat lukt ze zeker, op Facebook wordt de ’opening’ van Jurassic Park in Broek gepromoot. Bewerkte foto’s op sociale media laten dinosauriërs in Broek in Waterland zien.

Donderdag is de bonte avond, een populair onderdeel van de Feestweek. Maar zijn er dan ook dino’s te zien? „Misschien! We hebben dit jaar twee getalenteerde zangeressen in het team. Dus we hopen hiermee te winnen, maar we zijn in elk geval verkleed als personages uit de film.” In 2013 haalde het team van Groman ook de krant met hun optreden tijdens het talentenonderdeel. Toen heette de groep ’Team Circus Kactus Maximus’.

Talentenshow Broekerfeestweek op het Kerkplein, Team 'Circus Kactus' Maximus', Groman in het midden met de rode broek.© Archieffoto Ella Tilgenkamp

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.