Vier podiums en meer dan veertig artiesten - met onder anderen Nick & Simon, Maan, Mart Hoogkamer en Kriss Kross Amsterdam - in Bovenkarspel. ’Perfecte afsluiter van je zomer’

Na de succesvolle edities in mei, is het volgende maand opnieuw feest in Bovenkarspel.© Foto Ruben May

Judit de Redelijkheid
Bovenkarspel

Nick & Simon, Maan, Mart Hoogkamer, Pascal Redeker, Kriss Kross Amsterdam, Donnie en Bizzy. Het zijn een aantal van de artiesten die volgende maand hun opwachting zullen maken in Bovenkarspel.

In het dorp worden op vrijdag 9 en zaterdag 10 september voor de tweede keer dit jaar het Buurtfeest en Cube Outdoor georganiseerd. Na het succes van afgelopen mei verwacht de organisatie ook deze extra editie vroegtijdig uit te verkopen.

(Tekst gaat door onder de foto)

De organisatie denkt ook de XXL-edities van het Buurtfeest en Cube Outdoor snel uit te verkopen.© Foto aangeleverd

,,Met namen als Nick & Simon, Maan, Mart Hoogkamer, Q-Music, Pascal Redeker op de vrijdag en Kriss Kross Amsterdam, Donnie, Bizzey, La Fuente, Benny Rodrigues, Poke, Outsiders, Freddy Moreira, Michel De Hey, Rejecta, Party Animals en nog veel meer op de zaterdag is dat natuurlijk ook wel logisch”, aldus Rob van der Lee.

(Tekst gaat door onder de foto)

Miss Montreal op het podium in Bovenkarspel.© Foto aangeleverd

Tijdens deze XXL-editie(s) zal volgens de organisatie de beleving van de bezoeker nog meer centraal staan en is er qua opzet weer een aantal veranderingen doorgevoerd die het festivalgevoel nog meer zullen benadrukken. ,,Met vier stages, meer dan veertig artiesten, dikke shows, eindeloze energie en de gezelligste mensen van West-Friesland - lees Nederland - is dit dus de perfecte afsluiter van je zomer.”

Tickets zijn verkrijgbaar via grotebuurtfeest.nl of cubexperience.nl

Lees ook: Andijker droom wordt werkelijkheid op Cube Outdoor: het duo van Major Conspiracy krijgt festival in beweging

Lees ook: Festivals Cube Outdoor en Het Grote Buurtfeest krijgen dit jaar een extra editie. ’Omdat we elkaar zo lang hebben moeten missen’

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen