Vrouw (21) overleden na aanrijding met auto in Bergen

© DNP

Internetredactie
Bergen

Een voetgangster is woensdagochtend aangereden door een auto op de Zeeweg tussen Bergen en Bergen aan Zee. Het slachtoffer, een 21-jarige vrouw uit Bergen, is aan haar verwondingen overleden. Dit meldt de politie donderdagochtend.

Hulpdiensten werden woensdagochtend rond 10.00 uur gealarmeerd dat er een ongeval had plaatsgevonden op de N510. Bij het verkeersongeval waren een automobiliste en een voetgangster betrokken.

Lees ook: Bergen is in shock na een fataal ongeluk met een jonge hardloopster (21). Ze kwam om op een oversteekpunt in onoverzichtelijke, drukke bocht

De vrouw werd met zwaar letsel naar het ziekenhuis overgebracht en is daar aan haar verwondingen overleden. De nabestaanden zijn in kennis gesteld. Een familieagent zal hen bijstaan. Ook wordt slachtofferhulp ingeschakeld.

De automobiliste, een 41-jarige vrouw uit Bergen, is ten behoeve van het onderzoek verhoord aan het bureau. Er was geen sprake van drugs- of alcoholgebruik.

Getuigen

Het verkeersongevallenanalyse team van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Hulp van getuigen kan daarbij helpen. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan met 0900-8844.

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.