Blije gezichten bij de eerste echte, officiële diploma-uitreiking voor het voortgezet speciaal onderwijs op het Linie College

Blije gezichten bij de uitreiking, met elf van de twaalf geslaagden. Van links naar rechts: Sietse, Dylan, Rick, Roan, Yoran, Joep, Zeger, Emma en Daniëlle. Vooraan: Tymo en Maartje.

Blije gezichten bij de uitreiking, met elf van de twaalf geslaagden. Van links naar rechts: Sietse, Dylan, Rick, Roan, Yoran, Joep, Zeger, Emma en Daniëlle. Vooraan: Tymo en Maartje.© Foto Linie College

Hedzer Faber
Den Helder

Een perfecte score op het Linie College in Den Helder: alle twaalf examenkandidaten in het voortgezet speciaal onderwijs hebben hun diploma gehaald dit jaar.

Voor het eerst kregen de leerlingen op deze school een echte, officiële diploma-uitreiking en daar waren het dus allemaal blije gezichten. Vooraf moesten zij een eindexamengesprek afleggen waarbij ze een presentatie gaven over wie ze zijn, aan welke competenties ze voldeden en wat ze in de toekomst gaan doen.

Daarbij moesten ze aan een officieel examenregelement voldoen. Na afloop kregen ze een roos, een bioscoopbon, een Linie College-klok en uiteraard hun diploma.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.