DJ El Gordo en rapper R0251 voor het eerst live te zien tijdens laatste Lauw voor de zomervakantie

Tijdens Lauw zijn juist de jongeren tot achttien jaar welkom.

Tijdens Lauw zijn juist de jongeren tot achttien jaar welkom.© Foto Ken Phelan

Van onze verslaggever
Heemskerk

DJ El Gordo en rapper R0251 zijn vrijdag 1 juli voor het eerst live te zien tijdens het alcoholvrije jongerenfeest Lauw in podium Laurentz. Dit is het laatste Lauw-feestje voor de zomervakantie.

Ook het nog jonge DJ-duo Max & Pathman staat deze vrijdag op het podium. Voor de tweede keer. Podiumdans wordt deze laatste Lauw wederom verzorgd door dansstudio de Danstuin.

Met Lauw bieden de samenwerkende organisaties Cultuurhuis Heemskerk, MET Heemskerk, Productiehuis 11:11 INC, de Jongerenraad en dansstudio de Danstuin alcoholvrije feesten aan voor jongeren.

Voor hen zijn de meeste feesten immers niet toegankelijk. Het veelgebruikte 16-plus- of zelfs 18-plusbeleid bij party’s maakt dat deze doelgroep doorgaans geen toegang heeft tot de dansvloer. Bij podium Laurentz is die mogelijkheid er wel. Met lokaal gevestigde namen zoals Zapre en DJ Virato, maar ook met lokaal talent.

Ben jij ook een talent en wil jij een keer shinen op het podium van Laurentz? Neem dan contact op met mark@cultuurhuisheemskerk.nl. Liever shinen op de dansvloer? Bestel dan je ticket via: www.podiumlaurentz.nl

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen