Trouwe ’regelateur’ Ellen Dekker per limousine naar het handbalcomplex

De totaal verraste Ellen Dekker achterin in de limousine, omringd door de handbalmeiden van Con Zelo C1 die afgelopen seizoen tweemaal kampioen werden.© Foto Rianne Groen

Rianne Groen
Waarland

Meestal heeft Ellen Dekker als penningmeester van de Waarlandse handbalvereniging Con Zelo en regelateur van ’van alles en nog wat’ bij de club zelf de touwtjes strak in handen, maar op de afsluitdag van het seizoen 2021-2022 werd ze volledig verrast.

Vanwege haar 45-jarig lidmaatschap van de club werd ze namelijk opgehaald met een limousine en samen met haar vroegere teamgenoten naar sportpark De Groet gereden, waar ze door jeugdleden in een erehaag werd opgewacht en voorzitter Maaike Boekel haar in het zonnetje zette.

,,We zijn hier niet alleen om het enorm lange seizoen af te sluiten, maar we hebben ook iets speciaals”, zei ze. ,,Ellen is niet alleen al 45 jaar lid van Con Zelo, ook nog eens 25 jaar scheidsrechter en - als je om je heen kijkt - bij alles wat je hier ziet, is Ellen betrokken geweest. De bouw van het sportpark, de inrichting, de scheidsrechters, de tenues: Ellen is er altijd bij.”

En dat leverde natuurlijk een groot applaus op. Vervolgens mochten de meiden van de C1 plaatsnemen in de limousine voor een rondrit door het dorp, om hun dubbele kampioenschap te vieren.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.