Wie jarig, is trakteert. Muziekvereniging St Caecilia deed Heemskerk een muziekfestival cadeau

De muziekvereniging hoopt dat het openluchtfestival een nieuwe Heemskerkse traditie wordt.© Foto Ronald Goedheer

© Foto Ronald Goedheer

© Foto Ronald Goedheer

1 / 3
Van onze verslaggever
Heemskerk

Wie jarig is, trakteert. Muziekvereniging St Caecilia vierde de honderdste verjaardag zaterdagavond groots met het Heemskerk Festival. ’Een muzikale wereldreis’, kondigde de organisatie van te voren aan.

De regen hield trouwe fans van St Caecilia niet tegen. Met een paraplu in de hand luisterden ze naar de muziek. Na optredens van Nova Caecilia - waarbij voor een paar nummers basisschoolleerlingen meespeelden -, de bigband van Caecilia en straatorkest Toos, was het om 20.00 uur tijd voor het fanfareorkest van Caecilia.

(Tekst gaat door onder de foto)

De regen hield trouwe fans van St Caecilia niet tegen.© Foto Ronald Goedheer

De muziekvereniging hoopt dat het openluchtfestival een nieuwe Heemskerkse traditie wordt. Anderhalf jaar is de muziekvereniging al bezig met de voorbereidingen van het feestjaar, dat ze aftrappen met het festival. Vanaf het podium was onder meer muziek van West Side Story, Songs of the Wizz en Riverdance te horen. Er kwam muziek uit de opera Carmen kwam voorbij, maar ook muziek van Elvis Presley en Ramses Shaffy. Vonkels Food & Wine Bar zorgde voor een hapje en een drankje.

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen