FC Volendam-belofte Taha el Idrissi tekent bij PEC Zwolle

Richard Walraven
Volendam

Younes Taha el Idrissi vertrekt naar PEC Zwolle. De 19-jarige middenvelder uit het beloftenteam van FC Volendam heeft in Zwolle voor twee jaar getekend.

Zwolle hoeft voor de komst van Taha el Idrissi niet in de buidel te tasten. De middenvelder speelde bij Volendam op amateurbasis.

Taha el Idrissi verruilde een jaar geleden nog de amateurs van De Volewijckers voor FC Volendam. Daarvoor speelde de middenvelder ook al een geruime periode in de jeugdopleiding van de kersverse promovendus.

Bij Zwolle wordt de Amsterdammer herenigd met zijn trainer bij Jong FC Volendam Johan Plat, die afgelopen winter de overstap naar de club uit Overijssel maakte en daar assistent van hoofdtrainer Dick Schreuder is geworden.

,,PEC Zwolle heeft me vaak zien spelen en heeft hele concrete interesse getoond. Ik heb enkele gesprekken gevoerd met de club en dat versterkte mijn beeld wat ik had van de club. PEC Zwolle is een mooie club die aantrekkelijk en aanvallend voetbal wil spelen. Dat past helemaal in mijn straatje en daarom heb ik besloten om mijn carrière hier voort te zetten”, aldus de speler op de website van PEC Zwolle.

Meer nieuws uit FC Volendam

Meest gelezen