Jongen (16) mishandeld door viertal in Abbenes, politie zoekt getuigen

© Stockfoto

Internetredactie
Abbenes

Een 16-jarige jongen is maandagmiddag slachtoffer geworden van een mishandeling door meerdere personen aan de Lisserweg in Abbenes. De politie doet onderzoek en roept getuigen zich te melden.

Het geweldsincident gebeurde tussen 15.15 en 15.45 uur ter hoogte van het spoorwegviaduct. Het slachtoffer, afkomstig uit de gemeente Kaag en Braassem, reed op zijn fiets op het fietspad toen twee scooters achter hem aan kwamen rijden. Een van de twee scooterbestuurders kwam al snel naast hem rijden en tikte zijn stuur aan. Als de jongen daar iets van zegt, wordt hij klemgereden.

Volgens de aangever werd hij van zijn fiets geduwd, kwam ten val en is vervolgens mishandeld. De jongen wist zelf nog naar huis te fietsen.

De daders, mogelijk vier jongens, zijn op de scooters weggereden in de richting van Nieuw-Vennep. Zij waren allemaal in het zwart gekleed, droegen een helm en een sjaal.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen of personen met meer informatie op om zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws uit Haarlem

Meest gelezen