CV Wieringermeer vindt vervoer voor Europese voetbalavontuur

CV Wieringermeer. Jongens onder negentien.© Aangeleverde foto

Lars van der Bel
Slootdorp

CV Wieringermeer heeft vervoer gevonden voor hun Europese voetbalavontuur in Malgrat de Mar. Een touraperator uit Duitsland zal de jongens van onder zeventien en onder negentien naar Spanje rijden.

Miranda van Dijk, echtgenote van de voorzitter van de voetbalclub en moeder van twee voetbaljongens, luidde maandag de noodklok, nadat twee voetbalteams van de vereniging uit Slootdorp op de parkeerplaats dreigden te blijven staan. Hun vervoer door Jan de Wit Group naar het toernooi om de Copa Maresme ging op het allerlaatste moment niet door, omdat volgens CEO Walter de Wit de opdracht niet is vastgelegd aangezien er nooit een ondertekende overeenkomst van de vereniging is ontvangen.

Na een oproep in deze krant en bij diverse betrokkenen biedt uiteindelijk een touroperator uit Duitsland soelaas. Van Dijk is positief verrast door de moeite die door mensen is gedaan. „Zelfs betaald voetbalorganisatie FC Volendam en hun vervoerder Jonker Travel hebben nog met ons meegedacht.”

Via familie van een van de coaches kwamen ze uiteindelijk terecht in Duitsland. „Het kost iets meer, omdat ze natuurlijk langer onderweg zijn, maar iedereen is er blij mee. De jongens hebben er helemaal zin in. Hoe we het doen met het geld zien we wel. Misschien dat ik de penningsmeester maar even lief aan moet kijken.”

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.