Volendamse band Lorem Ipsum in de race om ’trending talent’ op 3FM te worden

Het gaat hard met Lorem Ipsum.

Het gaat hard met Lorem Ipsum.© Eigen foto

Hans Swierstra
Volendam

De jonge Volendamse band Lorem Ipsum is in de race om te worden uitgeroepen tot ’trending talent’ op de nationale popzender 3FM.

Op TikTok heeft muzikaal talent zich de afgelopen tijd kunnen presenteren aan 3FM. Een jury, waarin onder meer zangeres Meau en dj Timur Perlin zitting hebben, heeft uit alle inzendingen vier finalisten geselecteerd. Daartoe behoort ook het Volendamse viertal met het nummer ’Ordinary’.

Lees ook: ’Alsof we in een ’hypetrain’ rijden’. Binnen een dag zingt iedereen de aanstekelijke Britpopnummers van de Volendamse band Lorem Ipsum mee

Luisteraars kunnen op hun favoriet stemmen en de winnaar mag zich ’trending talent’ noemen en zal live optreden in de 3FM Live Box, het YouTubekanaal van de radiozender. Op dit moment liggen de Volendammers nipt voor op de concurrenten. Nog tot en met zondag 29 mei kan gestemd worden op de website van 3FM.

(Tekst gaat door onder de foto)

Lorem Ipsum.

Lorem Ipsum.© Foto Kees Bond

Lorem Ipsum, bestaande uit zangeres Michelle Tuijp, gitarist Peter Steur, bassist Tim de Boer en drummer William Mooijer, presenteerde in april een EP met vier nummers.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.