Kaartverkoop Polders Music Festival gaat als een speer. Optredens Van Dik Hout, Bizzey en La Fuente

Van Dik Hout tijdens een optreden op Willemsoord in Den Helder.

Van Dik Hout tijdens een optreden op Willemsoord in Den Helder.© Archieffoto RedMouse

Lydia Jasper
Breezand

Wie nog kaarten wil voor het Polders Music Festival moet haast maken. Voor het tweedaagse festijn in Breezand zijn per dag 1.700 kaarten beschikbaar en daarvan is zo’n negentig procent al vergeven. Er zijn onder andere optredens van Van Dik Hout, Bizzey, La Fuente en Fleur.

Tijdens het pinksterweekend wordt de Zap-hal aan het Ceresplein in Breezand omgetoverd tot festivalterrein. Er zijn optredens van verschillende artiesten, er staan foodtrucks en er is een terras met een speciaalbierbar. Op zondag is er vermaak voor kinderen, zoals een springkussen en diverse spelletjes.

Vorig jaar besloot het bestuur van het Polders Music Festival samen te gaan met het bestuur van Polder Events. Door deze krachtenbundeling kan er volgens de nieuwe organisatie een heel groot en mooi evenement worden neergezet.

Zaterdag is de toegang vanaf zestien jaar, zondag is PMF voor alle leeftijden (ticket nodig vanaf twaalf jaar). Het idee hierachter is dat iedereen welkom is bij een gezellig dorpsfeest. Zaterdag treden Bizzey en La Fuente op en zondag Van Dik Hout en ABBA Tribute A-Fever. Ook zijn er meerdere lokale artiesten geboekt. De volledige programmering staat op de site www.poldersmusicfestival.nl, waar ook kaarten te koop te zijn.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.