Autogroep Ursem Barten valt in de prijzen bij de Ondernemersverkiezing Noord-Holland

De dolgelukkige prijswinnaars kort na de uitreiking van de prijzen op het podium.

De dolgelukkige prijswinnaars kort na de uitreiking van de prijzen op het podium.© Foto aangeleverd

Coen van de Luytgaarden
Haarlem

Autogroep Ursem Barten is tot een van de grote winnaars uitgeroepen tijdens de Ondernemersverkiezing Noord-Holland. Dat gebeurde woensdagavond tijdens een groot gala waar grote en kleine bedrijven in de bloemetjes werden gezet.

Onder hen dus Autogroep Ursem Barten die eveneens een vestiging in Zwaag heeft.

Ilse Zaal, juryvoorzitter en gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, zei over deze bedrijven: ,,Het is superbelangrijk om ondernemingen op deze manier in het zonnetje te zetten. Omdat ze zoveel betekenen voor de provincie. Zo leveren ze werkgelegenheid, zorgen ze voor economische groei en dragen ze bij aan belangrijke maatschappelijke doelen.”

Lees ook: Zes kanshebbers voor de Beste Onderneming Noord-Holland

Autogroep Ursem Barten is ontstaan uit twee familiebedrijven en inmiddels op dertien locaties in Noord-Holland gevestigd. Ursem Barten biedt van de merken Hyundai, Mitsubishi en Nissan nieuwe en gebruikte voertuigen en staat voor klanten klaar als het gaat om alles rondom autolease, onderhoud en schadeherstel. Ook is Autogroep Ursem Barten een van de grootste Europese leveranciers van hybride en elektrische voertuigen.

Het publiek stemde massaal Autogroep Ursem Barten naar de winst in de categorie Publieksprijs. ,,Na misgegrepen te hebben in de andere categorieën zijn we natuurlijk hartstikke blij met deze winst, al hadden we er stiekem wel op gehoopt. Dat wordt op de zaak lekker trakteren op gebak”, aldus de delegatie die namens het bedrijf was afgereisd naar Haarlem.

Ook in andere categorieën werden de prijzen verdeeld. Zo gingen er ook prijzen naar Drystack, Green Soap Company, Milieu Service Nederland en Tommy Tomato.

Na meer dan 200 aanmeldingen streden, na een selectieprocedure met bezoeken van vertegenwoordigers van de partners van de verkiezing en uiteindelijk ook de jury, 33 ondernemingen om de titel Beste Onderneming van Noord-Holland: 10 in de categorieën MKB-Klein, MKB-Midden en Grootbedrijf en 3 ondernemingen streden om de prijs voor De Belofte. Ook werd er een Publieksprijs uitgereikt.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen