DEM verliest Anthony van Dongen en Nino Klaver aan Rijnsburgse Boys. Kick de Goede gaat voor een tweede kans bij de Beverwijkers

Nino Klaver bij zijn presentatie bij Rijnsburgse Boys.

Nino Klaver bij zijn presentatie bij Rijnsburgse Boys.© Foto Rijnsburgse Boys

Kees van Dalsem
Beverwijk

Anthony van Dongen (23) en Nino Klaver (20) verruilen DEM voor Rijnsburgse Boys. Daar staat tegenover dat de 23-jarige aanvaller Kick de Goede terugkeert in de selectie van de Beverwijkse club.

Van Dongen speelde eerder al een jaar voor Rijnsburg. De Zaanse aanvaller maakte in het kampioensjaar van DEM (seizoen 2018/2019) zo’n indruk, dat hij op de radar kwam van de club uit de tweede divisie. Na een jaar deed hij echter toch een stapje terug, met de belofte dat hij ooit weer zou terugkeren bij Rijnsburgse Boys.

Nino Klaver is bezig aan zijn eerste seizoen als basisspeler van DEM. De middenvelder is bij de wederopstanding van de Beverwijkers wekelijks een van de uitblinkers.

Van de huidige selectie hebben ook Maxwell Frimpong (OFC), Richie Owusu-ansah (JOS/Watergraafsmeer), Tom Kok (Hoofddorp) en Mehmet Gencer (ADO’20) aangegeven over te stappen naar een andere club.

Nieuw zijn vooralsnog aanvaller Clayd Olf (ZSGOWMS), middenvelder Brooklyn van Doorneveld (VVSB) en aanvaller Nigel Daniels (De Kennemers). Kick de Goede leverde begin dit seizoen zijn voetbaltas in, maar hij gaat voor een tweede kans. Jesse Arendse en Stan Kleef maken de overstap van DEM zaterdag 1 naar de zondag.

Dat betekent dat Swen Verswijveren, Dennis Flecken, Jesse Verswijveren, Jeremy van Gelderen, Chardell Karg, Jeroen Schavemaker, Twan Verswijveren, Michael Obioha, Fons Trieling, Erkan Altun, Bryan Herraez Gallego, Ugur Kaya, Timo Wolters, Bilal Zejli en Ersin Sigmaz allemaal blijven voetballen bij DEM.

Meer nieuws uit Sport IJmond

Meest gelezen