Line-up Electronic Picnic Festival bekend

Het Electronic Picnic Festival in 2019.

Het Electronic Picnic Festival in 2019.© Archieffoto Han Giskes

Van onze verslaggever
Purmerend

De line-up van het Electronic Picnic Festival in het Purmerendse Leeghwaterpark is bekend. Tijdens de tiende editie van het muziekfestival zullen zaterdag 16 juli onder meer de dj’s La Fuente, Tony Junior, Freddy Moreira en oudgediende Mental Theo optreden. Het evenement kon de afgelopen twee zomers niet doorgaan door corona.

Op het dance-festival zullen stijlen als urban, house, hardstyle, eclectic en freestyle te horen zijn. Op drie podia treden ruim dertig dj’s en artiesten op, verder is er een ’picnic area’ met verschillende foodtrucks en ’hang outs’.

Vorig jaar werd het festival op het laatste moment afgeblazen door de verscherpte coronamaatregelen. De organisatie wil na twee verloren zomers dit jaar extra uitpakken. Het festival trekt jaarlijks zo’n drie- tot vierduizend bezoekers. Volgens de organisatie gaat het hard met de kaarten: al zeventig procent zou verkocht zijn.

Het festival duurt van 13.00 uur tot 23.00 uur. Bezoekers worden met klem verzocht om lopend, fietsend of met het openbaar vervoer te komen omdat er bijna geen parkeerplekken zijn.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.