Na de stortbuien regent het ballonnen en (snoep)medailles. Voor de negenhonderd deelnemers aan de Avondvierdaagse zit het er weer op

© Foto RedMouse

Casper Duin
Julianadorp

Het zit er weer op voor de negenhonderd deelnemers aan de Avondvierdaagse in Julianadorp. Donderdagavond eindigde het evenement na twee corona-afgelastingen weer als van oudsher met de intocht.

En dus regende het na de middagse plensbuien vooral ballonnen, snoepmedailles en ander snoepgoed bij de afsluiting van de vier wandelavonden op rij. De deelnemers legden in totaal twintig, veertig of zestig kilometer af. Vanwege werkzaamheden aan de Schoolweg en aan het Loopuytpark was de intocht ditmaal niet op het Loopuytpark. Het mocht de pret niet drukken onder ook nog eens ideale wandelomstandigheden. Wie de smaak te pakken heeft, kan in de agenda voor volgend jaar de periode van maandag 22 mei tot en met donderdag 25 mei alvast met rood arceren. Dan is de volgende Avondvierdaagse in Julianadorp.

Op 30 en 31 mei en 1 en 2 juni van dit jaar is het eerst de beurt aan de wandelaars en basisschoolleerlingen in Den Helder. Daar is ervoor gekozen om geen traditionele intocht te houden. Op de laatste avond is er wel feest langs de gehele route.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.