Verenigingen uit regio Waterland kunnen zich inschrijven voor jaarlijkse stemcampagne van Rabobank

Winnaars van 2021.© Foto Zichtbaar in Bedrijf

Frederique Teillers
Waterland

Verenigingen, sportclubs en stichtingen uit Edam-Volendam, Waterland en omstreken kunnen zich sinds maandag inschrijven voor de jaarlijkse stemcampagne ’Rabo Clubsupport’ van de Rabobank. Hiermee wil de bank bijdragen aan een ’gezond verenigingsleven’ in omgeving Waterland.

Met het steunen van sportclubs en andere verenigingen hoopt de Rabobank een bijdragen te leveren aan ’een duurzaam en leefbare regio Waterland’. De bank investeert in de maatschappelijke doelen van verenigingen. Bijvoorbeeld het verduurzamen van het clubhuis, het betalen van vervoer om kinderen te kunnen halen en brengen of het werven van extra vrijwilligers.

Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank bankieren kunnen zich tussen 16 mei en 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl.Van 5 tot en met 27 september kunnen Rabobankleden stemmen op hun favoriete club of stichting in de regio Waterland. De uitslag wordt medio oktober bekendgemaakt.

In 2021 werd het beschikbare budget in regio Waterland verdeeld onder 188 deelnemende clubs. De meeste stemmen gingen naar Volendamse clubs als voetbalvereniging RKAV, non-profitorganisatie Carmar en Handbalvereniging Volendam.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.