Ravensburger stuurt gratis veerboot

BRIO veerboot.

Ingrid Schenk uit Haarlem stuurt ons ’even een voorbeeld van klasse!’ van speelgoedfabrikant Ravensburger BV.

Ingrid Schenk uit Haarlem stuurt ons ’even een voorbeeld van klasse!’ Haar kleinkinderen spelen al jaren met plezier met hun onverwoestbare houten BRIO trein. Onlangs liet Guus van 1,5 jaar de veerboot uit zijn handen vallen waardoor een van de kleppen in drie stukken brak. ,,Na een mailtje aan Ravensburger BV in Amersfoort om te vragen of een nieuwe klep te bestellen was, kregen wij een dag later een hele nieuwe veerboot toegestuurd: als dat geen klasse is? Wat een verrassing en goede service!”

Op vrijdag voor Pasen bemerkte Henk Feld uit Bergen dat hun voordeurbel weigerde. Deze bel was twee jaar terug aangeschaft voor ongeveer 39 euro. Geen wereldbedrag, maar omdat alleen de drukker het niet deed besloot Feld een en ander uit te zoeken. Hij kwam uit bij Bell4U. ,,Op paaszaterdag kreeg ik antwoord van Dennis van Dongen van dat bedrijf. Hij vroeg het artikelnummer. Abusievelijk mailde ik het serienummer door van de bel want eerste paasdag kreeg ik een mail een bericht waar ik het juiste nummer kon vinden. Direct doorgemaild en tweede paasdag liet Dennis me weten dat hij een bel zou sturen. Ik was alleen de verzendkosten verschuldigd. Dag erna: nieuwe drukker. Ik vind het toch bijzonder dat iemand beide paasdagen zijn zakenmail beantwoordt.”

Ook Paul en Thea van der Steijle uit Zaandam melden een mooie ervaring. ,,Ondanks dat de garantie was verlopen heeft de winkel K’OOK! in Wormerveer onze koffiemachine kosteloos opgestuurd naar Gaggia in Lelystad. Daar is hij zonder kosten gerepareerd en teruggestuurd. We genieten weer van de lekkere koffie.”

Uw compliment?

Heeft u ook een leuke ervaring die u met andere lezers wilt delen? Mail het ons en vergeet niet uw woonplaats erbij te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.