Con Zelo maakte dit seizoen niet vaak mee dat echt alles mislukte. Maar tegen Hauwert ’65 was het zo

Waarland

Iedereen zal het erover eens zijn dat Con Zelo bezig is aan een indrukwekkend seizoen. Die ploeg heeft vriend en vijand verbaasd in de derde klasse. Na de nederlaag tegen Hauwert ’65 (0-2) moet die formatie er alleen wel voor waken dat het niet als een nachtkaars uit gaat.

Maar, begrijpen ze in het kamp van de equipe uit Waarland al te goed, soms zit het allemaal gewoon even tegen. ,,We hebben het dit seizoen niet vaak meegemaakt dat echt alles mislukt. Die wedstrijden komen ook zo nu en dan langs’’, aldus oefenmeester Ivo Rohling.

En bovendien kreeg Con Zelo een ploeg op bezoek die nu knokt voor ieder punt. ,,Wat dat betreft was dit ook een terechte uitslag, hoor. Wij gaven niet thuis. Het zat er dit keer gewoon echt niet in voor ons.’’

Het is dan ook een slopend en bijzonder lang seizoen geweest. ,,De pijp is inderdaad wel een beetje leeg’’, zei Rohling.

,,We krijgen nu onder andere Hugo Boys en De Blokkers nog. Dan moeten wij gewoon aan onze plicht voldoen en de punten pakken. Het is nu in ieder geval wel lekker dat we niet meer doordeweeks spelen. Trainen en hopen dat wij de krachten nog een beetje terugvinden voor de resterende duels.’’

Con Zelo-Hauwert ’65 0-2 (0-0).

Meer nieuws uit Sport Noordkop

Meest gelezen