Jonge timmerlieden opgelet: de kaarten voor Timmerdorp Heemskerk gaan binnenkort in de verkoop. Het thema: kastelen

Timmerdorp Heemskerk in 2017.

Timmerdorp Heemskerk in 2017.© Archieffoto Ronald Goedheer

Marjolein Elfring

HeemskerkVier dagen lang zagen, timmeren en knutselen aan je eigen hut. Of liever gezegd: je eigen kasteel. Want dat is dit jaar het thema van Timmerdorp Heemskerk: Kastelen. De kaartverkoop is op maandagavond 23 mei.

Het timmerdorp is aan het eind van de zomervakantie, van maandag 22 augustus tot donderdag 25 augustus op de parkeerplaats van buurtcentrum De Schuilhoek. Kinderen uit Heemskerk in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar kunnen aan het timmerdorp meedoen.

Op maandagmiddag, maandagavond, dinsdag overdag, woensdag overdag, woensdagavond en donderdagochtend kunnen de kinderen timmeren aan hun kastelen. De verdere invulling van het dagprogramma wordt na de kaartverkoop bekendgemaakt.

Wie mee wil doen, moet zorgen dat hij of zij maandag 23 mei om 19 uur bij buurtcentrum De Schuilhoek is. Dan is namelijk de kaartverkoop en die gaat altijd razendsnel; vol is vol. Deelname kost 20 euro per persoon en het is alleen mogelijk contant -en bij voorkeur gepast- te betalen. Je vindt het buurtcentrum aan de Van Bronckhorststraat 1 in Heemskerk.

De organisatie is voor de timmerdorpweek ook nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die graag met kinderen werken en echte teamspelers zijn.

Wie vragen heeft of meer informatie wil kan contact opnemen met jongerenwerker Brenda Zonneveld via brenda.zonneveld@metheemskerk.nl of 06-19935966.

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen