Zwaargewonde man in Hoorn mogelijk mishandeld door twee personen, politie zoekt getuigen

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

1 / 4
Internetredactie
Hoorn

Een 43-jarige man is in de nacht van donderdag op vrijdag zwaargewond aangetroffen langs de Provincialeweg in Hoorn. Hij bleek zwaar te zijn mishandeld door mogelijk twee personen. De politie deed dezelfde avond nog een woninginval aan de Pergola, maar zonder resultaat.

Een scooterrijder en bijrijder zagen rond middernacht de man lopen op het fietspad en zagen dat hij plots in elkaar stortte ter hoogte van de kruising met de Rijnweg.

Ziekenhuis

De hulpdiensten werden ingeschakeld, waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis is gebracht. Over zijn huidige toestand is niks bekend.

De man zou gewond zijn geraakt in een woning aan de Pergola. De politie ging daar niet veel later met kogelwerende vesten naar binnen, maar er werd niemand aangetroffen. Het is nog onduidelijk wat er precies in de woning is gebeurd.

Getuigen

De recherche doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen die meer informatie hebben, of mensen die beschikken over beelden die bijvoorbeeld zijn gemaakt via een beveiligingscamera of een videodeurbel. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

© GLOCALmedia

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen