Jim Beers vertrekt naar Quick Boys, talentje Nazih tekent voor drie jaar bij FC Volendam

Jim Beers juicht als hij tegen Jong AZ zijn eerste doelpunt voor FC Volendam heeft gemaakt.© Archieffoto

Richard Walraven
Volendam

Jim Beers voetbalt volgend seizoen bij Quick Boys. De Volendammer (21) heeft bij de Katwijkse tweededivisieclub voor een jaar getekend met een optie voor nog een seizoen.

Beers kreeg in april te horen dat zijn contract bij FC Volendam niet meer zou worden verlengd. De spits, die ook op het middenveld uit de voeten kan, debuteerde anderhalf jaar terug in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch.

Hij speelde in totaal zes duels voor Volendam-1 en scoorde daarin twee keer. De afgelopen maanden kwam hij in de plannen van trainer Wim Jonk niet meer voor.

Nazih

Imran Nazih blijft voorlopig wel bij FC Volendam. De 16-jarige jeugdinternational heeft een contract voor drie jaar getekend bij de kersverse eredivisionist.

De middenvelder uit Amsterdam debuteerde afgelopen seizoen voor Jong FC Volendam in de tweede divisie en maakte ook al eens deel uit van de wedstrijdselectie van de hoofdmacht, maar kon daar nog niet op speelminuten rekenen. Technisch directeur Jasper van Leeuwen omschrijft op de website van de club Nazih als een ’allround middenvelder in de dop’en een ’jongen met voetbalgogme’.

Meer nieuws uit FC Volendam

Meest gelezen