Politie zoekt getuigen die telefoon van overleden Peter (56) hebben ingeleverd bij boekhandel in Egmond aan Zee

Dit tweetal heeft de telefoon van Peter afgegeven bij boekhandel Dekker en Dekker in Egmond aan Zee

Dit tweetal heeft de telefoon van Peter afgegeven bij boekhandel Dekker en Dekker in Egmond aan Zee© Foto Politie

Internetredactie
Alkmaar

In het onderzoek naar het overlijden van de 56-jarige Peter Langenberg uit Alkmaar heeft de politie beelden vrijgegeven van twee belangrijke getuigen. Het tweetal heeft de dag na de dood de telefoon van Peter afgegeven bij boekhandel Dekker en Dekker in Egmond aan Zee.

Het lichaam werd zondag 17 april aangetroffen in de duinen bij Egmond aan Zee. Er zit een 29-jarige man als verdachte vast. Het politieonderzoek is echter nog in volle gang en er wordt nog altijd gezocht naar getuigen.

In het bijzonder het tweetal dat de telefoon van Peter heeft gevonden. Deze werd maandag 18 april om 14.00 uur ingeleverd bij de boekhandel. Op deze plek worden vaker gevonden voorwerpen afgegeven. De politie is al langer naar hen op zoek, maar tot op heden is er nog geen contact. Daarom zijn beelden vrijgegeven van het stel.

Lees ook: De eerste tips komen binnen in het onderzoek naar de dood van Peter Langenberg, die ontkleed werd gevonden in de duinen van Egmond

„In de hoop met hen in contact te komen worden hun beelden getoond. De recherche wil hen graag spreken als potentiële getuigen. Om die reden worden zij onherkenbaar in beeld gebracht”, aldus de politie. Omdat het mogelijk Duitsers zijn, krijgt de zaak ook aandacht op de Duitse televisie.

De politie is ook nog op zoek naar naar de kleding, kniebrace en rugzak van de overleden man.

Lees ook: Voorarrest van Egmonder (29) die verdacht wordt van moord of doodslag op Peter Langenberg met 90 dagen verlengd

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.