Trainer weg, nieuwe trainer voor de groep en toch weer met dikke cijfers onderuit. Welkom in Schoten

Haarlem

Een bewogen week werd in mineur afgesloten voor Schoten. DONK was een dikke maat te groot voor de Haarlemmers en vertrokken met een 1-6 zege.

Schoten moest snel schakelen na het vertrek van trainer Remko Hoek. Oud-speler Samil Gungor werd bereid gevonden het tijdelijk over te nemen. ,,Ik heb alleen om het weekend mijn dochter en kan dus niet iedere week bij het eerste team zijn. Voor de club is het vermoedelijk beter als er een structurele oplossing wordt gevonden tot het einde van het seizoen”, vertelde Gungor.

Die eerste nederlaag was meteen een pittige en zeer terechte. ,,Tot de rust doen we mee. Dan hamer je erop dat we geen fouten mogen maken in de beginfase. Helaas krijgen we meteen een strafschop tegen en dan loopt DONK makkelijk naar 1-6”, aldus Gungor.

De mooiste treffer kwam wel op naam van Schoten. Wesley Treffers schatte een voorzet op waarde in en via een omhaal liet de spits de keeper kansloos.

,,Ik merk dat er genoeg vechtlust in deze groep. We gaan de komende weken er echt alles aan doen”, klonk Gungor strijdlustig.

Overige uitslagen: Bloemendaal - Foreholte 0-0. DIOS - RVC ’33 4-0. Doelpunten DIOS: Ralph Noordam, Darius Broxterman, Dirk Draaijer, Louis Neil.

Meer nieuws uit Sport Haarlem

Meest gelezen