Zanger Robbert van der Steenhoven (32) plotseling overleden. Laatste optreden op ’Ik hou van Holland’-party in Broek op Langedijk

Robbert van der Steenhoven

Rob Bakker
Alkmaar

De in Alkmaar geboren en in Heerhugowaard opgegroeide zanger en entertainer Robbert van der Steenhoven is zondag plotseling overleden. Van der Steenhoven werd 32 jaar.

Van der Steenhoven maakte naam met Nederlandstalig repertoire. Bekende nummers van hem waren ’Liefde is het beste medicijn’, ’Samen dansen’ en ’Laat me dromen’. Daarnaast was hij huiszanger van Café ’t Hartje aan het Waagplein en Dancing Marlène in Heerhugowaard. Iedere maand trad hij bovendien op in Café Bolle Jan in Amsterdam. Van der Steenhoven trad enkele jaren geleden ook op het Waagplein op in het tv-programma Sterren Muziekfeest op het Plein.

Van der Steenhovens droom om als zanger op de bühne te staan werd in 2012 werkelijkheid toen hij samen met Henk Naber het duo Dwars Door Midden vormde. In 2015 brak hij als solo-artiest door met de single ’Liefde is het beste medicijn’.

De ’Ik hou van Holland’-party van afgelopen zaterdagavond in de feesttent aan het Havenplein in Broek op Langedijk was het laatste optreden van Robbert van der Steenhoven.

Lees ook: Het leven lachte zanger Robbert van der Steenhoven toe. Een prachtig gezin, een nieuw huis in Heerhugowaard en het podium is zijn plek. En opeens is alles voorbij. Hij werd maar 32

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.