Bestuurder elektrische step mishandeld en beroofd in Zwaag na verkeersruzie in Wognum

Internetredactie
Zwaag

Na een verkeersruzie is de bestuurder van een elektrische step dinsdagavond door vier mannen mishandeld in Zwaag. De verdachten gingen er na de mishandeling met de step, een Segway, vandoor.

Het conflict ontstond even na 23:30 uur in de Raadhuisstraat in Wognum. Na een incident, het is niet duidelijk wat er precies is voorgevallen, riep de man op de step iets naar de inzittenden van een Peugeot die betrokken was bij het incident. De bestuurder van de Peugeot probeerde de Segway klem te rijden, maar het slachtoffer kon de auto ontwijken.

Een stuk verderop, op het Kromme Elleboogpad in Zwaag, voor de fietstunnel bij het Keern, stapten vier inzittenden van een lichtkleurige Peugeot uit en trapten het 28-jarige slachtoffer van de Segway. Er ontstond een gevecht, waarbij het slachtoffer trappen ontving, maar ook een van de belagers een klap in zijn gezicht wist te verkopen. Vervolgens gingen de belagers er met zijn grijze Segway vandoor.

Getuigen worden verzocht om zich bij de politie te melden. Dat kan via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via sociale media.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen