Sepehr Maghsoudi geeft gouden ticket weg

Sepehr Maghsoudi viert de lente.© Foto aangeleverd

Van onze verslaggever
Hoorn

Tijdens de Super Koopzondag op 27 maart komt modeontwerper Sepehr Maghsoudi met een eendaagse expositie.

De oorspronkelijk uit Perzië afkomstige modeontwerper en trotse Hornaar Sepehr Maghsoudi heeft last van voorjaarkriebels. Daarom nodigt hij, in samenwerking met andere Hoornse modeketents bezoekers uit voor het evenement ’Hoorn Modestad’.

Alleen op zondag 27 september kunnen bezoekers van de Hoornse binnenstad de eendaagse couture exposite van Sepehr bezoeken in de Noorderkerk aan het Kleine Noord tussen 12 en 17 uur. Alleen deze dag is een selectie van Sepehrs samples direct van de catwalk voor fors minder te koop.

Gouden ticket

Bezoekers kunnen in aanloop van deze expositie een gouden ticket winnen, die garant staat voor 100 euro korting op een besteding tijdens het evenement, door in de week voorafgaand een bezoek te brengen aan Sepehrs atelier in de Muntstraat.

Achtergrond

Hoorn haakt met het evenement in bij de viering van het nieuwjaar in onder andere Perzië, dat jaarlijks rond 20 maart wordt gevierd. Het staat net als het nieuwjaarsfeest op 1 januari in Europa voor een nieuw begin. In 2020 en 2021 ging het evenement door de strenge coronamaatregelen niet door omdat winkels gedwongen gesloten bleven. 2022 kan daarom gezien worden als een nieuw begin.

Lees ook: Hoorn Modestad hoogst verwonderd dat ’Superkoopzondagen’ doorgaan tijdens coronacrisis, OSH: ’Wij kunnen de ondernemers niets opleggen’

Lees ook: Woede bij winkeliers over oproep sluiting op koopzondag Hoorn

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen