Van concurrentie niet te spreken in tweede klasse. Vrouwen ADO’20 hebben bijna twee keer zoveel punten als nummer twee en pakken periodetitel

Limmen

De vrouwen van ADO’20 zijn dit seizoen nog oppermachtig in de tweede klasse E; tot nu toe werden alle wedstrijden gewonnen. Dankzij een 6-1 zege op Limmen mag de ploeg zich winnaar van de eerste periode noemen.

ADO’20 deed donderdagavond al goede zaken door concurrent Bergen met 3-0 te verslaan via goals van Kaylee Goedhart, Rosa Kruijver en Eva Dijkkamp. Al is van concurrentie in de tweede klasse E al bijna niet meer te spreken, de Heemskerkse vrouwen hebben bijna twee keer zoveel punten dan de nummer twee Bergen.

Had de ploeg voor de wedstrijd tegen Bergen nog de zenuwen, zondagmiddag walste ADO over Limmen heen, dat onderaan bungelt.

Weer brak Kaylee Goedhart de wedstrijd open. Lukte dat tegen Bergen pas in de tweede helft, nu had ze maar tien minuten nodig. Kort daarna zorgde Tara Noom voor de 2-0. Britt Denneman, Rosa Kruijver en Amy Bruin maakten er binnen 43 minuten 5-0 van. Voor de pauze deed Limmen ook wat terug, zodat de ruststand 5-1 was.

In de tweede helft stokte de productie: het was slechts Goedhart die nog wist te scoren in Limmen.

Limmen - ADO’20 1-6. Goedhart 2x, Noom, Denneman, Kruiver, Bruin.

Meer nieuws uit Sport IJmond

Meest gelezen