Vrouw (52) overleden bij ernstig ongeval in Soest, ook man zwaargewond

© Caspar Huurdeman

1 / 7
Internetredactie
Soest

Bij een ongeval op de Dalweg in Soest zijn zaterdagavond twee voetgangers zwaargewond geraakt. Eén van hen, een 52-jarige vrouw uit Soest, is overleden aan haar verwondingen, meldt de politie Utrecht.

Na langdurige behandeling in de ambulance werden de twee voetgangers met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De vrouw overleed later in het ziekenhuis.

Lees ook: Oorzaak van dodelijk ongeluk op Dalweg in Soest is nog niet bekend. Doorgaande weg staat bekend als traject voor vermeende straatraces. Zorgen over te hard rijden leven al langer

De twee inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij. Het voertuig zelf liep wel schade op. De voorruit was verbrijzeld door de klap en de auto had twee lekke banden aan de linkerzijde. Mogelijk ontstond het ongeval door de weersomstandigheden. Die waren met regen en wind zeer slecht. De verkeersongevallenanalyse van de politie is een onderzoek gestart.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen