Meerdere gewonden bij ongeval met drie auto’s op N203 tussen Castricum en Uitgeest

© Dnp

1 / 4
Internetredactie
Castricum

Bij een frontale aanrijding met drie auto’s zijn zaterdagavond op de N203 tussen Castricum en Uitgeest vier personen gewond geraakt. Eén van hen liep zwaar letsel op.

Twee personenauto’s botsten frontaal op elkaar. De derde betrokken wagen kon de crash vermoedelijk niet meer ontwijken. De schade is groot, twee van de drie auto’s zijn total loss. Hulpdiensten rukten groots uit en kwamen met vijf ambulances, een traumahelikopter en twee voertuigen van de brandweer ter plaatse.

De brandweer heeft één persoon uit een auto moeten bevrijden, een 20-jarige bestuurder uit Beverwijk. Hij liep zwaar letsel op. De inzittenden van de andere twee auto’s, een 24-jarige man uit Heemskerk en zijn passagier een 25-jarige vrouw uit Limmen en een 68-vrouw uit Heemstede, konden zelfstandig uit de personenauto’s komen en zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis

De N203 was enkele uren dicht. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft onderzoek gedaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen