Hoe senior-vriendelijk is Huizen eigenlijk? Themamiddag met lokale politici onder leiding van oud-wethouder Janny Bakker

Een van de onderwerpen tijdens de themamiddag is ouderen en digitalisering.© Archieffoto studio kastermans/alexander marks

Marjolein Vos
Huizen

Hoe vriendelijk is Huizen eigenlijk voor senioren? Dat is de centrale vraag op maandag 14 februari tijdens de themamiddag van de SOBH (samenwerkende ouderenbonden).

Benieuwd naar de standpunten van lokale politici op het gebied van wonen, zorg, digitalisering, veiligheid en zingeving voor ouderen? Met de gemeenteraadsverkiezingen (16 maart) voor de deur kan het interessant zijn om deel te nemen aan deze themamidag.

De lokale partijen krijgen aan de hand van stellingen de gelegenheid zich te presenteren. Dit gebeurt onder leiding van oud-wethouder Janny Bakker. De SOBH belooft dat deze aanpak een onverwachte kant van de plaatselijke politiek zal laten zien: ’Een kant die heel veel inwoners aangaat. Partijen kunnen het verschil maken. Gemiddeld de helft van de stemgerechtigden is boven de 50 jaar en uw stemgedrag heeft dus invloed!’ Deelnemers kunnen ook zelf vragen stellen.

Belangstelling voor de themamiddag op maandag 14 februari van 14.30 tot 16.30 uur in de Thomaskerk, Huizermaatweg 61 in Huizen? Aanmelden via: 035-5251178 of pcobhuizen@outlook.com. In het gebouw is een ringleiding aanwezig is en de Belbus kan voor vervoer zorgen: 035-5288266. De organisatie houdt zich aan de geldende Corona maatregelen. Er is geen Corona toegangsbewijs nodig, wel een mondkapje bij het binnenkomen.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen