Blokkerdagen kunnen niet doorgaan: vereniging brengt jaarboeken naar de leden toe

Juli 1964: in afwchting van het optreden van de Beatles in de veilinghal Op Hoop van Zegen. De Blokkerdagen kunnen dit weekeinde door corona niet doorgaan

Juli 1964: in afwchting van het optreden van de Beatles in de veilinghal Op Hoop van Zegen. De Blokkerdagen kunnen dit weekeinde door corona niet doorgaan© Foto collectie Nationaal Archief

van onze verslaggever
Blokker

De Blokkerdagen van zaterdag en zondag zijn afgelast. De Historische Vereniging Blokker wil het risico niet nemen van een evenement tijdens corona.

Gezien de ontwikkelingen van het corona virus is het niet mogelijk deze te organiseren”, aldus het bestuur. ,,Wel jammer dat het zo moet, zeker omdat we ook deze keer weer een mooi programma voor deze dagen hadden klaar liggen.” De Blokkerdagen stonden als altijd gepland rond de afmijnzaal van vroegere veiling Op Hoop van Zegen van Blokker.

Wat wel doorgaat, is de presentatie van het jaarboek van de vereniging. Vrijwilligers van de vereniging gaan zaterdag en zondag de jaarboeken naar de leden die hun contributie hebben betaald, thuis brengen of per post versturen.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen