Meerdere getuigen gehoord in onderzoek naar straatroof in Julianadorp. Aanhoudingen zijn (nog) niet verricht

Casper Duin
Julianadorp

In het onderzoek naar een recente straatroof in Julianadorp heeft de politie inmiddels meerdere getuigen gehoord. Aanhoudingen zijn (nog) niet verricht.

Het onderzoek naar de beroving op de Drooghe Bol, nabij het Brinkpad is in volle gang. Zo zijn camerabeelden opgevraagd en uitgekeken. Tot een aanhouding heeft het tot nog toe niet geleid. De politie doet geen mededelingen over het gebruikte wapen en de buitgemaakte spullen. ,,Dat is zogeheten daderinformatie’’, zo reageert politiewoordvoerder Roderick de Veen.

Op dinsdagavond 4 januari om 23.00 uur werd een man op de Drooghe Bol overvallen door twee jongens. Onder bedreiging van een wapen moest hij diverse goederen afgeven, waarna de jongens wegrenden in de richting van de Boterrug.

De jongens voldeden aan het volgende signalement: tussen 17 en 25 jaar, donkere huidskleur, ongeveer 1.85 meter lang, gekleed in een groene jas en grijze broek. De tweede jongen was ook tussen 17 en 25 jaar oud, lichte huidskleur, zwart haar, gekleed in een zwarte broek en droeg een zwarte pet met daaroverheen een capuchon. De politie heeft na het incident samen met de marechaussee in de omgeving een onderzoek ingesteld. Hierbij is onder meer gebruik gemaakt van een speurhond.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.