Fans worden in spanning gehouden, maar tijdens de allerlaatste noot draaien er drie stoelen. Jeffrey Schenk uit Opmeer is door in The voice of Holland

Jeffrey Schenk is door naar The Battles in The Voice of Holland.

Jeffrey Schenk is door naar The Battles in The Voice of Holland.© Foto RTL/ITV

Judit de Redelijkheid
Opmeer

Zijn fans werden behoorlijk in spanning gehouden. Maar de handen konden uiteindelijk op elkaar. Jeffrey Schenk uit Opmeer is door naar de volgende ronde van The voice of Holland.

In de dagen voorafgaand aan de televisie-uitzending van vrijdagavond bouwde Schenk de spanning op Instagram al aardig op. Met grote regelmaat postte hij een foto om met zijn ruim drieduizend volgers af te tellen naar het moment suprême. En toen het dan eindelijk zover was, werd hun geduld op de proef gesteld.

(Tekst gaat door onder de foto)

Jeffrey Schenk zong tijdens de Blind Auditions ’Hart van mijn gevoel’ van De Dijk.

Jeffrey Schenk zong tijdens de Blind Auditions ’Hart van mijn gevoel’ van De Dijk.© Foto RTL/ITV

Niet alleen stond het optreden van Schenk vrij laat in de aflevering van de populaire talentenshow gepland, ook duurde het lang voordat duidelijk werd of hij de ’blind auditions’ zou overleven.

(Tekst gaat door onder de foto)

Het duurde lang voordat de stoelen draaiden voor Schenk.

Het duurde lang voordat de stoelen draaiden voor Schenk.© Foto RTL/ITV

Tijdens de allerlaatste noot van het door hem vertolkte ’Hart van mijn gevoel’ van De Kast draaide drie stoelen. Schenk koos Waylon uiteindelijk als coach. ,,Heel leuk”, reageerde de zanger uit Opmeer na afloop van de uitzending. ,,Op naar de Battles.”

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen