Een flatscreen thuisbezorgd met paard en wagen. ’We wilden tijdens de lockdown iets grappigs doen waardoor onze klanten een lach op het gezicht kregen’

Jeffrey Bakker van Combi Electro World (links) en koper Ed Asselman brengen aan de Sluisdijkstraat een flatscreen naar binnen.

Jeffrey Bakker van Combi Electro World (links) en koper Ed Asselman brengen aan de Sluisdijkstraat een flatscreen naar binnen.© Foto George Stoekenbroek

Van onze verslaggever
Den Helder

Ron Schut sprak in coronatijd tegen een van zijn medewerkers ’we moeten de kar wel blijven trekken’.

Het leidde prompt tot een opmerkelijk initiatief bij Electro World Combi. Met paard en wagen werden vrijdagmiddag televisies, airfryers en andere elektronische apparatuur thuisbezorgd.

(Tekst gaat door onder de foto)

Paard en wagen houden stil bij een bezorgadres.

Paard en wagen houden stil bij een bezorgadres.© Foto George Stoekenbroek

Anouk Kras was met haar paard Gabber wel te porren voor een avontuurtje door Den Helder. Rond half twee kwam zij voorrijden bij de elektronicazaak aan de Helderse Keizerstraat. „Vervolgens hebben we bestellingen van onze klanten ingeladen en hebben we de Sluisdijkstraat een rondje door De Schooten gemaakt om daarna weer terug te keren”, aldus Schut. „We wilden tijdens de lockdown toch iets grappigs doen waardoor onze klanten een lach op het gezicht kregen. Dat is gelukt.” Als extra service reed er een monteur van Electro World Combi achter de stoet aan om de apparatuur te installeren.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.