Wouter Blokdijk zit op zijn plek bij Meervogels en Tristan Ooms plakt er nog een jaar aan vast bij Egmondia

Wouter Blokdijk als beginnend trainer in de dug-out van Koedijk. Hij gaat na de zomer zijn derde seizoen bij Meervogels in.© Archieffoto Martin de Haan

Ton Rooseboom
Alkmaar

Wouter Blokdijk heeft voor een derde seizoen bijgetekend bij Meervogels’31. Tristan Ooms gaat voor eenzelfde termijn als hoofdtrainer bij Egmondia.

Blokdijk heeft het bij de derdeklasser uit Akersloot naar zijn zin. ,,Meervogels heeft een spelersgroep die in leeftijd en kwaliteit nog zeker een aantal jaar groei voor zich heeft liggen’’, reageert de oud-speler van AFC’34 die eerder als trainer verbonnden was aan Koedijk en Vrone. ,,Daarnaast is Meervogels een prachtige vereniging, met veel leven en betrokkenheid. Ik zit er erg op mijn plek.’’

Meervogels bezet na negen wedstrijden de vijfde plaats in de derde klasse B op zeven punten achterstand van koploper Hercules Zaandam.

Ook bij Egmondia staat na de zomerstop dus dezelfde technische staf voor de spelersgroep. Hoofdtrainer Tristan Ooms en diens assistent Gerard van Stralen gaan dan bij de Derpers hun derde seizoen in. ,,Voor zover je het seizoenen kan noemen wel’’, meldt Ooms droogjes aangezien hun eerste twee jaar bij de club uit Egmond aan Zee door de coronaperikelen zeer vreemd verlopen.

Egmondia heeft in de lopende competitie slechts zeven wedstrijden gespeeld en behaalde daarin evenveel punten. De ploeg staat daarmee op de tiende plaats in de derde klasse B.

Meer nieuws uit Sport Alkmaar

Meest gelezen