Politie zet beelden van inbrekers opslagboxen online

© Foto Politie.nl

Wessel Mekking
Hoofddorp

De politie heeft beelden online gezet van mannen die op zondag 15 augustus inbraken bij opslagboxen aan de Graftermeerstraat op bedrijventerrein Hoofddorp-Noord.

Volgens de politie ging het om acht inbrekers. Rond 20.45 uur begonnen ze op zondag 15 augustus aan hun strooptocht, waarbij voor duizenden euro’s buit werd gemaakt. Na een half uur vluchtten de mannen, waarschijnlijk omdat ze gestoord werden door de huurder van een opslagbox. In een bestelwagen en een auto gingen ze ervandoor richting de Broekermeerstraat. De huurder waarschuwde meteen de politie.

Vijf maanden na de inbraken zijn de mannen nog steeds voortvluchtig. De politie denkt dat door een deel van de daders op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus telkens in de avond een voorverkenning is gedaan. Ook daar heeft ze beelden van online gezet.

Wie meer weet over de inbrekers, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan eventueel ook anoniem, via 0800-7000.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Haarlem

Meest gelezen