Waterschade bij Bruidsmode Mariska; winkel in Krommenie hopelijk snel weer open

Mariska van Deelen-Zoeten in haar pas geopende winkel.© Archieffoto Ella Tilgenkamp

Van onze verslaggever
Krommenie

De winkel van Bruidsmode Mariska aan de Noorderhoofdstraat in Krommenie staat tijdelijk leeg. Dat is een gevolg van ernstige waterschade in de afgelopen maanden.

Voor Mariska van Deelen-Zoeten is het al een domper dat haar nieuwe winkel vanwege de coronamaatregelen gesloten is. Nu heeft haar winkel ook nog eens zware waterschade opgelopen als gevolg van lekkage. Sinds enkele weken staat het pand, in het nieuwbouwproject De Posterijen, leeg omdat de complete vloer, met een oppervlakte van 90m2, vervangen moet worden.

Het hoofd boven water houden in coronatijd heeft voor de onderneemster nu een heel andere invalshoek gekregen. ,,Mensen dachten al dat we definitief gesloten of failliet zouden zijn, maar dat is gelukkig niet het geval. Ik kan ze geruststellen”, reageert Mariska. Ze hoopt het winkelpand snel weer op orde te hebben, zodat de verkoop van bruidsjurken (gemiddeld heeft ze 175 trouwjurken in de zaak hangen, in de maten 34 tot en met 54) weer van start kan als vanaf half januari hopelijk de winkls weer open mogen.

Mariska van Deelen-Zoeten opende de winkel in Krommenie nadat ze eerst jarenlang vanuit haar woning in Assendelft zaken deed.

Lees ook: ’Een bruidsjurk moet je sterke kanten benadrukken’

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.