Webinar over Lange Jaap is dinsdagavond digitaal te volgen

Lange Jaap.© Foto RWS

Arie Booy
Den Helder

De door Rjkswaterstaat aangekondigde webinar over de Lange Jaap wordt dinsdag 21 december ’s avonds gehouden. Het gebeuren gaat enkel online.

Rijkswaterstaat nodigt mede namens de gemeente Den Helder en Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed belangstellenden uit om op dinsdag 21 december van 19.30 uur tot 21.00 uur een informatieavond over vuurtoren Lange Jaap virtueel bij te wonen.

Tijdens deze bijeenkomst geeft Rijkswaterstaat een toelichting op de verzonden Kamerbrief van 9 december en de publicatie van de uitgevoerde onderzoeken. Ook wordt het vervolg tot medio januari 2022 toegelicht. Dat is de termijn waarin het indienen van ideeën en suggesties sluit en waarin de externe experts hun bevindingen afronden.

Omwille van de corona-restricties vindt deze bijeenkomst digitaal plaats. Om deze zo goed mogelijk technisch te ondersteunen kan men vragen stellen en ideeën delen via een chatfunctie. De voorzitter kan deze vervolgens aan de orde stellen.

De bijeenkomst is te volgen door deze code in het zoekvenster van de computer te plakken: https://channel.royalcast.com/avex/#!/avex/20211221_1

Om deel te kunnen nemen is bij aanvang van de bijeenkomst registratie met naam en e-mailadres nodig.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.