Hondenschool HSV De Streek in Bovenkarspel kan materiaal van ’écht goede kwaliteit’ kopen. Club krijgt 5.000 euro van de VriendenLoterij

De handen gaan de lucht in bij HSV De Streek in Bovenkarspel. De hondenvereniging heeft een cheque van 5.000 euro in ontvangst genomen.

De handen gaan de lucht in bij HSV De Streek in Bovenkarspel. De hondenvereniging heeft een cheque van 5.000 euro in ontvangst genomen.© Foto aangeleverd

Judit de Redelijkheid
Bovenkarspel

Een mooie meevaller voor HSV De Streek. De hondenschool uit Bovenkarspel heeft 5.000 euro gekregen van de VriendenLoterij.

HSV De Streek krijgt het bedrag omdat het door de loterij benoemd is tot een van de ’Clubs van de Week’. De hondenschool gaat het geld gebruiken om nieuw wedstrijdmateriaal aan te schaffen.

,,We zijn heel blij met deze bijdrage”, reageert Monique Hufnagel, voorzitter van de hondenschool die ze samen met haar man Jan oprichtte. ,,We bestaan nu 3,5 jaar en de hondenschool groeit snel. Ons materiaal wordt veel gebruikt en met deze bijdrage kunnen we materiaal van écht goede kwaliteit kopen.”

Steuntje

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 wijst de VriendenLoterij honderd gelukkigen aan. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen