John Dobma voelt dat hij nog niet klaar is bij ZAP en verlengt

John Dobma blijft bij ZAP en gaat niet terug naar FC Den Helder© Archieffoto

Breezand

John Dobma en ZAP zetten de samenwerking volgend seizoen voort met een derde termijn. In Sint Maarten zijn Sint Boys en Milo Kuipers ook een verlenging van de verbintenis overeengekomen.

Beide trainers, zowel bij de Polderse tweedeklasser als twee niveaus lager, hebben het volste vertrouwen van het bestuur. Dobma verzamelde met ZAP zestien punten uit acht wedstrijden, goed voor een vijfde plaats in de tussenstand van de competitie die op zijn vroegst na de winterstop wordt vervolgd. Hij was voor klasgenoot Den Helder, zijn vorige club, een belangrijke kandidaat om terug te keren nu zijn opvolger Pascal Hamers voorlopig als trainer stopt. ,,Maar ik heb besloten dat niet te doen. Omdat ik het gevoel heb nog niet klaar te zijn bij ZAP.’’

Voorzitter Marc Mulder van Sint Boys is al net zo content met de arbeid van Milo Kuipers. ,,We zien in zijn aanblijven een mooie mogelijkheid om de selectie met de jeugd die overkomt niet alleen te verjongen maar ook breder te maken.’’ Sint Boys is met zeven uit acht middenmoter in 4A.

Meer nieuws uit Sport Noordkop

Meest gelezen