HCSC zakt steeds meer in en mist bij balbezit dan een bepaalde agressie. ’Wij moeten echt leren om die knop om te zetten’. Tegen United/DAVO ging het mis.

Den Helder

In aanloop naar het duel met United sv/DAVO benadrukte Jeffrey Androg al hoe belangrijk de wedstrijd was. Maar de oefenmeester van HCSC werd teleurgesteld. Want zijn ploeg ging op eigen veld pijnlijk onderuit: 1-2.

Hij probeerde de druk aanvankelijk wat te verlichten. ,,Door tegen de jongens te zeggen dat ze niet alles in de hand hadden, maar dat ze er wel voor konden zorgen dat er keihard gewerkt zou worden en dat zij de ballen uit hun broek moesten rennen’’, aldus Androg. Dat lukte niet helemaal. ,,Vooral omdat wij ons de laatste tijd wat meer in laten zakken. Maar bij balbezit mis ik dan nog steeds een bepaalde vorm van agressie. En wij moeten echt leren om die knop om te zetten. Er mentaal helemaal voor te gaan.’’

Bij een 0-2 achterstand kwam HCSC via Dario Wassenburg nog terug, het was al te laat. ,,En daar baal ik toch wel stevig van’’, besloot Androg.

HCSC-United/DAVO 1-2 (0-1).

Doelpunt HCSC: Wassenburg.

Meer nieuws uit Sport Noordkop

Meest gelezen