22 bewoners Kloosterven delen geldprijs van een miljoen euro. Miljoenennacht van Postcodeloterij

Annie met haar prijs.

Annie met haar prijs.© foto Jurgen Jacob Lodder

Roberto wint ook 33.333 euro.

Roberto wint ook 33.333 euro.© foto Jurgen Jacob Lodder

1 / 2
Frans van den Berg
Zaandam

Een groep van 22 bewoners van de Kloosterven in Zaandam heeft bij de Postcodeloterij een geldbedrag van een miljoen euro gewonnen.

De weekprijs van een miljoen euro viel op postcode 1504 AP en dat betreft de Kloosterven in Zaandam. Gelukkig voor de deelnemers, waren er niet al te veel spelers (22 stuks) waarmee het bedrag moest worden gedeeld. Per lot leverde dat 33.333 euro op. Een enkeling had zelfs drie loten, zo bleek woensdagochtend toen Gaston Starreveld bij de winnaars voor de deur stond.

Bewoonster Annie werd verrast met een cheque van 33.333 euro. Zij reageert blij verrast: „Ik heb kinderen en kleinkinderen, dus ik ga de prijs lekker delen!” Ook Roberto wint een bedrag van 33.333 euro. Hij weet wel raad met zijn geldprijs: „Ik ga een cadeau kopen want mijn vrouw is jarig!”

De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar af met de wekelijkse Miljoenennacht waarbij een miljoen euro valt. Dit allemaal op weg naar de trekking van 1 januari wanneer de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Meest gelezen