Stevige nederlaag voor RKVV Velsen

Driehuis

Velsen heeft een helft kans gezien in het spoor van het sterke VVH/Velserbroek mee te gaan. Op het moment dat de bezoekers vlak na de rust de score wisten uit te breiden naar 0-2 was het verzet gebroken en moest Velsen een 0-6 nederlaag incasseren.

,,VVH/Velserbroek is verder dan wij. Vooral in de achterhoede hebben zij een paar routiniers staan en daar konden wij niet tegenop”, concludeerde Velsen-trainer Rob Spronk.

Hoewel de bezoekers ook voor de rust de betere ploeg waren, kon de thuisploeg met enthousiast spel redelijk meekomen. ,,Velsen heeft best een leuke ploeg”, constateerde VVH/Velserbroek trainer Ger Boeske. ,,Maar wij hebben nu eenmaal Jordi Hurkmans in de spits staan en die maakt vaak het verschil.”

Ook in deze ontmoeting liet Hurkmans zich niet onbetuigd. De laatste linie van Velsen was voor de rust eenmaal niet attent wat voor deze speler voldoende was de score te openen. ,,Wij hebben daar misschien een kans tegenover kunnen stellen”, aldus Spronk.

Toen Mark van der Werff vlak na de hervatting een fout in de verdediging van Velsen afstrafte, konden de bezoekers naar hartenlust de aanval zoeken. Hurkmans (tweemaal), Giovanni de Ruiter en Van der Werff profiteerden van de ruimte die de thuisploeg weggaf.

Meer nieuws uit Sport Haarlem

Meest gelezen