Topfit VSV is de favoriet tegen een conditioneel sterk RCH

Velserbroek

Na een goede reeks overwinningen in de competitie verloor VSV afgelopen woensdag voor de beker van Volendam. Zondag kan de ploeg van David Zonneveld zich herstellen tegen RCH.

,,Verliezen van een hoofdklasser kan gebeuren maar het bood wel perspectief. Het vraagt een andere intensiteit dan in de derde klasse. Tegen onze speelwijze kunnen weinig ploegen op, ook Volendam had moeite”, vertelde Zonneveld.

Maar goed. De ongeslagen reeks van vijf duels op een rij in de competitie wil VSV graag vasthouden tegen RCH. Rapporteur Otto Berendregt zal een speler van de week aanwijzen en ziet VSV als favoriet. ,,RCH krijgt een zware dobber en zullen hun handen dichtknijpen met een gelijkspel. Op de ranglijst staan de ploegen waar ze qua kwaliteit horen te staan. De spelers van VSV kennen elkaar al lang en met een sterk collectief kom je ver..”

Mehmet Simsek weet wat zijn team te doen heeft. ,,Ik heb VSV tegen Alliance’22 gezien. Er liggen mogelijkheden voor ons. Ik mis een paar spelers maar we zullen ons stinkende best doen om er iets van te maken. Conditioneel staan we er goed voor en het verval van VSV in de tweede helft tegen Alliance was groot”, geeft de trainer van RCH aan.

,,Tegen Alliance had de helft van de ploeg een feestje gehad. We zijn topfit”, waarschuwt Zonneveld de tegenstander.

Meer nieuws uit Sport Haarlem

Meest gelezen