Het was heel gezellig in de bus na de zege op Oss’20, voor DEM-reservekeeper Dennis Flecken smaakt het naar meer

Ron Weinbrecher
Beverwijk

,,Prachtig om op dit niveau te spelen en te trainen, ook al heb ik nog geen basisplaats.” Dennis Flecken (21) is tweede keeper bij het eerste van DEM. De jonge sluitpost is vooral bezig met het teambelang. ,,Eerste keeper Swen Verswijveren doet het hartstikke goed en daar ben ik blij mee. Ik steun Swen waar ik kan en we proberen elkaar gretig en scherp te houden bij trainingen.”

Een verschil in stijl is er wel tussen de doelmannen. ,,Swen is erg sterk op de lijn en ik ben wat beter in het meevoetballen. Dat komt omdat ik tot mijn twaalfde in de spits heb gespeeld.” Zondag staat in de derde divisie een zeer belangrijke wedstrijd tegen concurrent Quick uit Den Haag voor de deur. Is het team na twee zeges op rij klaar voor een derde driepunter? En hoe denkt de keeper over de kansen van Odin’59 en ADO’20?

DEM - Quick

,,Ons vertrouwen na twee zeges op rij is groot. We hebben een talentvol jeugdig team en dan zijn de resultaten niet altijd even constant. Quick komt voor ons op een goed moment. Als we deze wedstrijd winnen zijn we van de laatste plaats af. Die plek verdienen we ook helemaal niet, want ik vind dat we tot nu toe veel pech hebben gehad. We waren in verschillende wedstrijden de bovenliggende partij, maar hebben de kansen niet benut. De vreugde na de zege tegen OSS’20 was zondag groot. We hebben het in de bus heel gezellig gehad en dat smaakt naar meer. We winnen met 2-0.”

Sportlust’46 - Odin’59

,,Sportlust’46 wil meedoen om de bovenste plekken en gaat winnen. Makkelijk wordt het niet, want Odin’59 zal goed partij bieden. Het wordt 2-1.”

JOS/Watergraafsmeer - ADO’20

,,Dit wordt een mooie pot voor het publiek. Twee ploegen die de aanval zoeken. ADO’20 heeft een effectief team dat bestaat uit een mix van ervaring en talent. ADO’20 staat zevende, maar kan nog wel wat hoger. Toch wint ADO’20 zondag niet. Ik verwacht een 1-1.”

Lars Beukers van Castricum liet vorige week zien kennis van zaken te hebben. De zege van zijn ploeg en die van Vitesse ’22 werden door hem voorzien. De wedstrijd ADO’20 - Gemert, waar hij een tweetje voorspelde, ging niet door.

Ron Weinbrecher

de toto

Wekelijks vragen wij een speler of trainer drie uitkomsten van duels uit deze speelronde te voorspellen. Op welk veld gaat een verrassing plaatsvinden, wie doet wat er verwacht wordt en uiteraard: wat doet hij dit weekend zelf met zijn ploeg? Vandaag het totoformulier van: Dennis Flecken van DEM

Meer nieuws uit Sport IJmond

Meest gelezen