Eerste zestien woningen van De 3 Heren-project in Landsmeer na uitstel in de verkoop

De beoogde buitenkant van ’De 3 Heren’.

De beoogde buitenkant van ’De 3 Heren’.© Impressie Hegeman Bouwgroep

Frederique Teillers
Landsmeer

Geïnteresseerden voor de eerste twaalf appartementen en vier penthouses van De 3 Heren in Landsmeer kunnen zich sinds donderdagmiddag inschrijven, laat het verkoopteam van het woningproject donderdag weten.

De woningen waar men zich voor kan inschrijven is de helft van de in totaal 32 appartementen die op het voormalige fabrieksterrein Van Acker aan de Dorpsstraat moeten komen. Een penthouse is iets minder dan 150 vierkante meter en heeft een prijskaartje van rond de acht ton. De oppervlakte van de andere appartementen variëren van 93 tot 136 vierkante meter en gaan elk rond de vijf ton kosten. Inschrijven kan tot en met donderdag 18 november 12 uur. Landsmeerders krijgen voorrang.

De toewijzing zal geregeld worden via een loting, waarin rekening gehouden wordt met de geïnteresseerden die voorrang krijgen. 23 november krijgen de gelukkige inschrijvers een telefoontje van de makelaar. Andere kandidaten krijgen een dag later het nieuws te horen en zullen op een reservelijst geplaatst worden.

In eerste instantie zou de verkoop van de woningen op 19 juli dit jaar beginnen. Maar door grote drukte in de bouwwereld werd het uitgesteld. Eerder vertelde een medewerker van makelaardij Hoekstra en van Eck in deze krant dat de bouw in de eerste helft van 2022 moet beginnen.

De overige zestien starterswoningen in het project zullen naar verwachting eind dit jaar of begin volgend jaar in de verkoop gaan.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Meest gelezen